1. Ana Sayfa
  2. Rehber
  3. Red Dead Redemption 2 Silahlar ve İstatistikleri (Tabancalar)

Red Dead Redemption 2 Silahlar ve İstatistikleri (Tabancalar)

read-dead-redemtion-2

Red Dead Redemption 2 Silahlar ve İstatistikleri (Tabancalar)

Red Dead Redemption 2’de karakterimizin oyunda kullanabileceği çok sayıda farklı tabancaya sahiptir. Hangi tabancaların daha etkili hasara sahip olduğu ve oyunda nereden elde edebileceğimiz konusunda sizleri bilgilendirmek için bu konuyu hazırladık. İşte Red Dead Redemption 2’de bulunan tabancalar, istatistikleri ve nereden elde edebileceğimiz konusunda bilgiler…

Altıpatlar – Tabancalar

Cattleman Altıpatları (Cattleman Revolver): oyunun başlangıç silahıdır. Hasarı diğer tabancalara oranla tahmin edeceğiniz gibi düşüktür.

Flaco’nun Altıpatları (Flaco’s Revolver): Oyunda Flaco Hernandez’i öldürdüğümüzde ödül olarak envanterimize eklenen silah başlangıç silahına göre azda olsa hasarı yüksek.

Granger’in Altıpatları (Granger’s Revolver): Orta düzeyde istatistiklere sahi bir tabanca olan Granger’in Tabancası “The Noblest of Men” adlı bir yan görev ile envanterimize ekleniyor. Flaco’nun tabancası ile arasında istatistik konusunda pek bir fark yok.

Çift Tesirli Altıpatlar (Double-Action Revolver): Yüksek ateş oranına sahip bu tabanca yakın menzilde kullanıldığında oldukça tehlikeli bir hale gelebiliyor. Yaya ya da at sırtında hareket halinde ateş etmek zorunda kaldığınızda özellikle sağlam bir seçim olabilir.

Algernon’un Altıpatları: Saint Dennis görevi tamamladıktan sonra envanterimize eklenen ateş oranı oldukça yüksek yakın menzilde etkili bir tabanca.

Micah’ın Altıpatları (Micah’s Revolver): Hagen Dağında bulunan donmuş bir cesetten aldığımız bir altıpatlar. Ateş oranı oldukça yüksek yakın menzilde etkili bir tabanca.

Schofield Altıpatlar: Oyunda bulunan Silah satıcılarından elde edebileceğimiz bir silah. Hasar oranı listenin üstünde bulunan silahlara oranla daha yüksek

Calloway’ın Altıpatları: Calloway’ı düelloda yendiğimizde envanterimize eklenen bir silah. Hasar oranı Schofield altıpatları ile hemen hemen aynı diyebiliriz.

Önerilen Yazı
Read Dead Redemtion 2 Oynanış Videosu Yayınlandı

Otis Miller’ın Altıpatları: Cholla Spring’in kuzeyinde bulunan bir sandıkta gizli. Altın sarı kaplaması ile göz alıcı bir görünüme sahip bu silahın hasar oranı oldukça etkili.

Volcanic Tabanca: Oyunda bulunan her noktadan satın alınabilen En yüksek hasar oranına sahip şarjör değişimi ve ateş hızı oldukça seri olan bir tabanca.

Yarı Otomatik Tabanca (Semi-Automatic Pistol): Oyunda bulunan her noktadan satın alınabilinen düşük hasar oranına sahip tek yarı otomatik silahtır. Şarjör değişimi ve ateş hızı diğer tabancalara oranla daha hızlıdır.

Mauser Tabanca: Oyunda bulunan dört tabancadan biridir. Yüksek Hasar oranına Sahiptir ve tamamen otomatik özelliği de mevcuttur. yani eğer tetiğe basılı tutarsanız şarjördeki mermileri tamamen boşaltır. Belirli bir seviyeye ulaştıktan sonra satın alınabilir.

Midnight’s Tabanca: Billy Midnight adındaki elit kovboyla girdiğimiz düelloyu kazanarak elde ediyoruz. Oldukça güçlü olan Mauser Tabancasının temel bir versiyonu olan Midnight’s Tabancası yüksek hasar oranına sahip nadir silahlardan bir tanesidir. Midnight’s Tabancasını elde edebilmek için Rhodes istasyonundaki memurla konuşmamız ve Billy Midnight ile girişeceğimiz duelloyu kazanmamız yeterli.

OyunCukuru.Org de Sizleri Neler Bekliyor…

  • Oyun ve Teknoloji Dünyasından Son Gelişmeler.
  • Steam ve Diğer Platformlardaki Oyunlar Hakkında Detaylı Bilgi ve İncelemeler.
  • Bedava Steam Kodları.
  • Yeni çıkacak oyunların Tanıtım Videoları.
  • Piyasaya yeni sürülecek Oyunların İlk İncelemeleri.
  • Teknolojik Araç ve Gereçler (PC Bileşenleri, Oyun Konsolları) Hakkında Bilgiler.

    Yorum Yap